lav pris høj kvalitet

hypnoseskole Oslo og Bergen

neste kurs Oslo

første semester holdes den 25. og 26. Marts

online undervisning d. 8. og 9. April

online undervisning d. 15. April

Anden semester holdes den 22. og 23. April

 

Praktisk info:

Hypnosekurset foregår både fysisk og online, og gir deg mulighet til å lære hypnose i en intensiv form. Under fysiske treff vil du få praktisk erfaring med å utføre hypnose, samt få tilbakemeldinger fra erfarne instruktører. Online delen av kurset gir deg mulighet til å fordype deg i teori og øve deg på egenhånd. Kurset er designet for å gi deg en helhetlig forståelse av hypnose, og gir deg verktøyene du trenger for å kunne anvende hypnose i din profesjonelle praksis.

Prisen for hele hypnoseuddannelsen er 22.000 kroner uten forpleie. Kurset blir holdt sentralt i Oslo. Depositum på 6000 kroner betales senest en måned før uddannelsen.

Hva får du ut av uddannelsen?

Hypnoseuddannelsen er en unik mulighed for at lære om hypnose og dets mange fordele. Uddannelsen giver dig mulighed for at hjælpe andre med at løse deres problemer og forbedre deres liv. Du vil lære at anvende hypnose til at hjælpe med stress, angst, søvnløshed, vægttab og mange andre problemer.

En anden fordel ved hypnoseuddannelsen er den gode indtjening, som det kan give. Som certificeret hypnose-terapeut vil du have mulighed for at åbne din egen praksis eller arbejde som freelance-terapeut. Der er stor efterspørgsel efter hypnose-terapeuter i dag, så chancerne for at få et godt arbejde eller en god indtjening er gode.

Uddannelsen er også tilgængelig for alle, uanset tidligere erfaring eller uddannelse. Det er ikke nødvendigt at have en baggrund i psykologi eller terapi for at tage uddannelsen. Det eneste, der kræves, er en interesse i hypnose og en vilje til at hjælpe andre.

Så hvis du er interesseret i at hjælpe andre og tjene godt, er hypnoseuddannelsen den perfekte mulighed for dig. Med en god uddannelse og certifikat i hånden kan du åbne dørene til en spændende og lukrativ karriere som hypnose-terapeut.

Hvorfor velge vår hypnoseskole i Norge?

Priser og info: Det finnes mange gode grunner til å velge vår hypnoseskole i Norge. For det første tilbyr vi en grundig og omfattende utdanning i hypnose. Våre lærere er erfarne hypnosepraktikere og instruktører med lang erfaring innen feltet, og de vil gi deg den kunnskapen og de ferdighetene du trenger for å bli en dyktig hypnosepraktiker.

En annen grunn til å velge vår hypnoseskole er at vi tilbyr fleksible studiealternativer. Vi har både deltid- og heltidskurs, slik at du kan velge det alternativet som passer best for deg og din livsstil.

I tillegg tilbyr vi en rekke praktiske øvelser og erfaringer gjennom kurset, slik at du får mulighet til å øve deg og bygge opp din kompetanse på en trygg og kontrollert måte.

En siste grunn til å velge vår hypnoseskole er at vi har et støttende og inkluderende læringsmiljø. Vi ønsker at alle våre studenter skal føle seg velkomne og ivaretatt, og vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg til å lykkes på kurset og i din fremtidige karriere som hypnosepraktiker.

Alt i alt er vår hypnoseskole i Norge et utmerket valg for deg som ønsker å lære om hypnose og bli en dyktig hypnosepraktiker.

En økonomi alle kan være med på

Med sin lave pris og høje kvalitet er Hypnoseskolen den perfekte mulighed for alle, der ønsker at lære hypnose, men ikke har råd til dyre skolepenge. Så hvis du drømmer om at blive klinisk hypnoterapeut, men har begrænsede midler, så bør du helt sikkert tjekke vore Hypnoseskole ud. Du vil ikke fortryde det!

J-hypnose og Bo-hypnoses Hypnoseskole tilbyder også en række ekstra fordele for sine studerende. Du vil få adgang til en række online ressourcer og læringsmaterialer, der kan hjælpe dig med at forstå hypnose på dybt niveau. Derudover tilbyder skolen også en række netværksmuligheder, så du kan knytte kontakt til andre hypnoseentusiaster og få feedback på dine fremskridt.

Men det er ikke alt. Når du har gennemført kurset hos  Hypnoseskolen, vil du også få et certificering, der viser, at du har gennemgået en grundig uddannelse i hypnose. Dette kan være en stor fordel, når du skal søge job eller starte din egen hypnosepraksis.

Vi ses i Oslo eller Bergen

priser og info
priser og info